HomeOver ons

Over ons

Wie zijn wij?

Banenpunt! is zowel gevestigd in Wageningen als in Assen.  Wij zijn de schakel voor jou naar het bedrijfsleven en overheid.  Zowel voor werken als voor werken en leren.

 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid en persoonlijke aanpak.

Banenpunt! is ontstaan vanuit een organisatie die diensten levert om mensen mee te laten doen in de samenleving en werk maakt van meedoen. Daarnaast zijn de kernactiviteiten opleiden, adviseren en detacheren.

 

NIEUW! Met Stichting TRI Groei in Groen zijn we ook gespecialiseerd in het opleiden van goed en vakbekwaam personeel in de “groen sector.” 

 

TRI Groei in Groen is dé organisatie die jongeren en zij-instromers enthousiasmeert voor het groene vakgebied. Als stichting werken wij intensief samen met scholen en het bedrijfsleven.

Door ons omvangrijke netwerk zijn wij in staat om aanvullende diensten aan te bieden via Banenpunt! Banenpunt fungeert als voor- en na portaal van TRI Noordoost-Nederland.

Investeren in groei
Naast uitzenden vinden wij werken en leren dan ook belangrijk. Zo hebben we met onze leer werk organisatie TRI Groei in Groen dan ook een overeenkomst met de S-BB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)

Erkenning
Onze jarenlange ervaring in zowel opleiden, uitzenden en detacheren staat garant voor betrouwbaarheid. We beschikken over vele certificeringen en zijn lid van de NBBU.

Info

© 2024 · Banenpunt.nl