HomeDiensten

Diensten

Jobcoaching

Wij zorgen ervoor dat werknemers met een belemmering aan het werk blijven in het gewone bedrijfsleven. Als u een beperking of handicap heeft en u heeft een baan (gevonden) dan kan jobcoaching iets voor u zijn. Ook als zich knelpunten voordoen op het werk en u wilt uw baan graag behouden, is jobcoaching een goed idee.

Detachering

Banenpunt is specialist in arbeidsbemiddeling en detachering in de sectoren Geo-informatie, GIS & Geo-ICT. Wij behandelen veel aanvragen voor het inhuren van personeel bij o.a. Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies, gemeenten, ingenieurs- en adviesbureaus. Ook vullen we uw tijdelijke vacatures in.

Uitzenden

Banenpunt! is al vele jaren actief in het uitzenden en detacheren van gekwalificeerd personeel. Door onze ruime en deskundig ervaring beschikken wij over een enorm netwerk in diverse sectoren en branches. We scouten, leiden op, matchen en plaatsen de juiste personen in het bedrijfsleven en overheid. Kortom; “get connected!”

Re-integratie

We vinden het belangrijk dat mensen meedoen aan de maatschappij. We hebben dan ook verschillende diensten die hiervoor kunnen worden ingezet. Jobcoaching, werk-fit trajecten, trajecten naar werk, meedoen en participeren. Een consulent ondersteunt bij het vinden en opstarten van de trajecten. Zo sta je er niet alleen voor!

Werken en leren

Met Stichting TRI Groei in Groen zijn we ook gespecialiseerd in het opleiden van goed en vakbekwaam personeel in de “groen sector.” TRI Groei in Groen is dé organisatie die jongeren en zij-instromers een mooie carrière biedt in het groene vakgebied. Hier zijn heel veel mogelijkheden. Denk aan aanleg, onderhoud, ontwerpen en de internationale zeer gewilde ETW opleiding. Als stichting werken wij intensief samen met scholen en het bedrijfsleven.

Werk-Fit

Bij Werk-Fit trajecten helpen we je bij het versterken van werknemersvaardigheden. Daarnaast werken we aan het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit. Ook brengen we samen met jou je arbeidsmarktpositie in beeld. Wat past er bij je? Wat zijn de mogelijkheden?

Info

© 2024 · Banenpunt.nl